Så fungerar webbplatsen

Läs snabbguiden för att lätt hitta vad du söker på webben.

Logga in

Du hittar inloggningsrutan högst upp till höger. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på ”Glömt lösenord”, så skickas en återställningslänk till din registrerade epostadress.

När du loggar in så filtreras informationen på webbplatsen så att du ser det som är relevant för just din verksamhet. 

Din inloggning är personlig. Även om du tillhör flera verksamheter eller organisationer, loggar du alltid in med samma inloggningsuppgifter.

Mina sidor

När du har loggat in ser du ”Mina sidor” högst upp till höger. När du klickar på länken hittar du uppgifter som rör dig som användare och din verksamhet.

Så fungerar webbplatsen - Mina sidor

Tillhör du flera branscher?

Tillhör du flera branscher kan du välja vilken verksamhet du vill se under rubriken ”Min verksamhet”. Klicka på den bransch/verksamhet du vill byta till och sedan den gröna knappen Byt verksamhet.

Så fungerar webbplatsen - Byt verksamhet

Redigera uppgifter 

Alla medlemsorganisationer har en eller flera kontaktpersoner som kan ändra verksamhetens uppgifter eller lägga till, ändra och ta bort användare för verksamheten. Du kan se vem som är kontaktperson för din verksamhet genom att klicka på rubriken ”Se verksamhetens användare” längst ner i inloggningspanelen. Om du är kontaktperson hittar du istället länkarna ”Ändra verksamhetens uppgifter” och ”Hantera verksamhetens användare” längst ner i inloggningspanelen.

Rådgivning

Under rubriken ”Rådgivning” har vi samlat all information du har nytta av som arbetsgivare. Nytt är att du hittar dina kollektivavtal, blanketter och mallar direkt på informationssidorna. Till exempel, på sidan ”Anställningsavtal” hittar du allmän information kring vad ett anställningsavtal ska innehålla, och längst ner på sidan finns den eller de blanketter som gäller för just er verksamhet.

Avtal & mallar

Du kan även hitta era kollektivavtal, blanketter och dokument genom att gå till ”Avtal & mallar”. Klicka på de gröna snabblänkarna för att snabbare hitta rätt.

Nyheter

Nyhetsflödet hittar du under rubriker Våra branscher och Nyheter. En del nyheter är försedda med ett grönt utropstecken. Det är en signal om att den här nyheten är extra viktig för dig som arbetsgivare att ha koll på. Vill du se alla nyheter som Arbetsgivaralliansen har publicerat, välj visa ”Alla nyheter” och klicka sedan på Filtrera.

Sökfunktionen

Du hittar sökfunktionen högst upp på sidan. Du kan använda enstaka ord eller hela meningar. Ju mer sökfunktionen används, desto fler rätt träffar kommer den att ge.