Arbetsgivaralliansen söker en rådgivare/förhandlare

Söker du ett utmanande jobb där du får bistå världens bästa medlemmar med stöd? Då kan det vara du som är vår nya rådgivare!

Arbetsgivaralliansen – civilsamhällets arbetsgivarorganisation - är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst fristående arbetsgivarorganisation som med branschspecifik kompetens sluter branschanpassade kollektivavtal och ger professionellt arbetsgivarstöd. Vi organiserar arbetsgivare som drivs av ett ideellt eller idéburet engagemang. Våra experter svarar på alla frågor som rör relationen arbetsgivare - arbetstagare och har kunskap om våra medlemmars särskilda villkor. 

Arbetsuppgifter

Som rådgivare/förhandlare och hos oss ger du våra medlemmar råd och stöd i deras arbetsgivarroll, både i telefonrådgivning och vid personliga möten. 

Du hjälper till att tolka och tillämpa lagar och avtal och företräder medlemmarna i tvisteförhandlingar. 

Du leder kurser och seminarier och är en stödjande resurs som hjälper våra medlemmar att växa och utvecklas i sina roller.

Du kommer att ingå i ett härligt team och ha kontoret beläget på Fleminggatan 7 på Kungsholmen i Stockholm. Resor ingår i tjänsten.

Profil

Du har mångårig erfarenhet som rådgivare, är van att förhandla och har mycket goda kunskaper i arbetsrätt, gärna med bakgrund som jurist. Du har tidigare medverkat i att bygga kollektivavtal. Du är kommunikativ och har god pedagogisk förmåga. Du trivs i samspel med andra samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Intresse för och god kännedom om civilsamhällets organisationer är meriterande.

Ytterligare information och ansökan 

För  ytterligare information om den aktuella tjänsten kontakta:

Förbundsdirektör Hans-Göran Elo hansgoran.elo@arbetsgivaralliansen.se eller tfn. 08-545 912 12. 

Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev senast den 20 november 2019.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan per e-post till ansokan@arbetsgivaralliansen.se eller per brev till

Arbetsgivaralliansen
Ansökan
Box 16355
103 26 Stockholm