Nu söker vi en redovisningsekonom!

Arbetsgivaralliansen och Arbetsgivarföreningen KFO söker en redovisningsekonom.

Athene Arbetsgivarservice AB är ett servicebolag som ägs gemensamt av Arbetsgivaralliansen och Arbetsgivarföreningen KFO. Servicebolaget har hand om de båda organisationernas anställda, administration och tekniska plattformar.

Ditt uppdrag

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning för Arbetsgivaralliansen, Arbetsgivarföreningen KFO samt Athene Arbetsgivarservice AB. Arbetsuppgifterna inkluderar avstämningar, fakturahantering, periodiseringar, månadsavstämningar och månadsbokslut. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Vem är du?

Du har en relevant ekonomisk utbildning och därtill 2-3 års yrkeserfarenhet inom bokföring och redovisning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av något av de vanligaste ekonomisystemen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Du kommer att få ta ansvar för redovisningen varför det är viktigt att vara strukturerad och analytisk samt att ha ett helikopterperspektiv. Det är också viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör ha god kommunikativ förmåga och trivas med att arbeta med människor. Du är givetvis serviceinriktad, social, håller deadlines och är beredd att periodvis arbeta i ett högt tempo.

Vad kan vi erbjuda dig?

Athene Arbetsgivarservice AB erbjuder en trevlig arbetsplats i en miljö med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Athene Arbetsgivarservice AB sitter i centralt belägna lokaler invid Klara Kyrka i centrala Stockholm.

Arbetsgivaralliansen är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Medlemmar får råd och stöd i alla frågor som rör förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Arbetsgivaralliansen har cirka 3 400 medlemmar, med omkring 38 000 anställda.

Arbetsgivarföreningen KFO organiserar företag och organisationer inom kooperation, idéburen välfärd och civilsamhälle. Vi tecknar kollektivavtal inom ett trettiotal områden, ger arbetsrättslig rådgivning och bedriver intressepolitik. KFO har cirka 4000 medlemsföretag med 106 000 anställda och är Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Athene Arbetsgivarservice AB med Experis, se länk under Relaterad information. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Ehrngren på telefon +46 72-723 01 42. Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du ansöker så snart som möjligt.