Arbetsrätt för arbetsgivare

Välkommen till en tvådagarskurs i arbetsrätt. Föreläsningar varvas med enskilda övningar och grupparbeten där både teori och praktik ingår.

Innehåll Aktuella kurstillfällen Administration av mina utbildningar

Innehåll

Arbetsgivarens rätt att leda och fördela arbete. Att tänka på inför en anställning. När, var och hur ska medbestämmandeförhandling och samverkan ske? Hur kan arbetstiden förläggas? Hantering av icke-fungerande arbetstagare. Rätt & fel vid avveckling av en anställning. Semester: en rättighet och skyldighet. Hur kan föräldraledighet tas ut?

Kursen kommer inte att i detalj beröra de olika branschernas kollektivavtal, mer än som utgångspunkt för deltagarnas egna frågor. Kursledningen älskar aktiva och frågvisa deltagare!

Målgrupp

Kursen vänder sig både till dig som redan är ledare eller arbetsgivarföreträdare och till dig som är på väg att bli det.

Anmälan

Skicka in din anmälan senast två veckor före kursen äger rum. Om du får förhinder och lämnar återbud senare än en vecka före kursen måste vi ta ut en avgift på 700 kronor för att täcka våra omkostnader.

Tid

Kl. 10:00-16.30 första dagen.
Kl. 09:00-15.00 andra dagen.

Pris

3 600 kr (inkl. moms). Dokumentation och två luncher ingår.

Aktuella kurstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Stockholm 20-21 november 28 oktober Inga platser kvar

Administration av mina utbildningar

Ange den e-postadress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, ladda ner utbildningsmaterial och avanmäla dig.