Arbetsrätt för arbetsgivare

Välkommen till en tvådagarskurs i arbetsrätt. Föreläsningar varvas med enskilda övningar och grupparbeten där både teori och praktik ingår.

Innehåll

Arbetsgivarens rätt att leda och fördela arbete. Att tänka på inför en anställning. När, var och hur ska medbestämmandeförhandling/samverkan ske? Hur kan arbetstiden förläggas? Hantering av icke-fungerande arbetstagare. Rätt & fel vid avveckling av en anställning. Semester: en rättighet och skyldighet. Hur kan föräldraledighet tas ut? Et cetera med mera.

Målgrupp 

Kursen vänder sig till dig som redan är ledare/arbetsgivarföreträdare eller till dig som är på väg att bli det. Kursen kommer inte att i detalj beröra de olika branschernas kollektivavtal, mer än som utgångspunkt för deltagarnas egna frågor. Kursledningen älskar aktiva och frågvisa deltagare!

Anmälan 

Skicka in din anmälan senast två veckor före kursen äger rum. Om du får förhinder och lämnar återbud senare än en vecka före kursen måste vi ta ut en avgift på 700 kronor för att täcka våra omkostnader.

Tid

Kl. 10-16.30 första dagen.
Kl. 8.30-15 andra dagen.

Pris

3 600 kr (inkl. moms). Dokumentation och två luncher ingår.

Frågor

Frågor om innehållet, kontakta Sven Rosqvist, 08-702 54 16. 
Frågor om administration, kontakta Camilla Andersson, 08-702 54 31.

Innehåll Aktuella kurstillfällen Administration av mina utbildningar

Aktuella kurstillfällen

Ort Datum Sista anmälan Anmälan
Malmö 2-3 april 11 mars Anmäl
Stockholm 15-16 maj 29 april Anmäl

Administration av mina utbildningar

Ange den e-postadress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, ladda ner utbildningsmaterial och avanmäla dig.