Frukostwebinar – Kreativitet, en outnyttjad potential i din arbetsvardag?

Vad skiljer kreativitet från fantasi? Arbetsgivaralliansen och Gaia Leadership bjuder in till frukostwebinar med temat ”Kreativitet – en outnyttjad potential i din arbetsvardag?"

Kostnad
0 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Chefer och ledare
Förkunskaper
Inga
Ort
Via Teams

Innehåll Aktuella kurstillfällen Administration av mina utbildningar

Vi människor har en fantastisk kapacitet för kreativitet. Vi bygger den på vår unika förmåga att föreställa oss saker som inte finns – vår fantasi. 

Men vad skiljer kreativitet från fantasi? För att vara kreativ behöver man göra något med sin fantasi, plocka ut det där man föreställt sig inuti huvudet, skapa något i det yttre som man låter andra ta del av. Och utifrån det kan man se kreativitet som en process i tre steg som vart och ett använder starka mänskliga kapaciteter. 

På det här webinariet får du en guidning genom de tre stegen som får dig att börja fundera mer på hur du kan få in mer kreativitet i din arbetsvardag, oavsett vad du jobbar med.

Datum            

Tisdag den 25 oktober

Tid

            
Kl 9.00-10.00

Länk                 

Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare en dag före webinariet.

 

Aktuella kurstillfällen

Tisdag 25 oktober

09:00-10:00

Via Teams

Anmälan

Administration av mina utbildningar

Ange den e-postadress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, ladda ner utbildningsmaterial och avanmäla dig.