Frukostwebinar; Så stärker vi samarbetskulturen i vår organisation

Välkommen till ett frukostwebinarium med temat att bygga stabila samarbetskulturer på arbetsplatsen. Den här gången föreläser Jonas Dahl från Gaia Leadership, organisationskonsult med över 25 års erfarenhet att lyfta ledare, team och organisationer till högre nivåer. Han har egen chefserfarenhet och doktorerar kring ”Failure Sharing” vid Handelshögskolan i Stockholm.

Kostnad
0 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Chefer
Förkunskaper
Inga
Ort
Via Teams

Innehåll Aktuella kurstillfällen Administration av mina utbildningar

Dagens arbetsliv präglas alltmer av komplexitet, snabbhet och behov av ökad flexibilitet såväl hos organisationen, teamet som individen.
Därför har förmåga till samarbete i högre grad blivit verksamhetskritiskt – både med intressenter inom den egna organisationen och med dem som finns utanför. Vad är det då vi behöver upptäcka, utveckla, addera och förstärka för att bygga en robustare samarbetskultur?

Under webinariet kommer Arbetsgivaralliansen och Gaia Leadership att bjuda på erfarenheter, tankar och idéer kring hur skapa samarbetskulturer präglat av ”TILLSAMMANS” i ett föränderligt arbetsliv. Du kommer givetvis ges möjlighet att möta andra deltagare för att reflektera över vad du kan ta med dig hem till din verksamhet och ditt ledarskap.

Varmt välkommen att delta i det kostnadsfria webinaret!

Foto: Juliana Wolf Garcindo

Aktuella kurstillfällen

Tisdag 6 december

09:00-09:45

Via Teams

Administration av mina utbildningar