Lunchwebinar: Att leda i en ideell organisation - erfarenheter från Barncancerfonden

Micael Mathsson, grundare till Gaia Leadership och idag tf generalsekreterare i Barncancerfonden, reflekterar över sina erfarenheter och tankar kring ledarskap i ideell sektor.

Kostnad
0 kr (inkl. moms)
Målgrupp
Chefer och ledare
Förkunskaper
Inga

Innehåll Aktuella kurstillfällen Administration av mina utbildningar

Allt sedan 1900-talets början har svenska folkrörelser haft en avgörande betydelse för utvecklingen och framväxten av det moderna Sverige. Vilken roll har civilsamhället i framtidens samhällsbygge och vilka utmaningar innebär det att leda i ideell sektor på 2020-talet? Micael Mathsson, grundare till Gaia Leadership och idag tf generalsekreterare i Barncancerfonden, reflekterar över sina erfarenheter och tankar kring ledarskap i ideell sektor.

Under webinariet kommer Arbetsgivaralliansen och Gaia Leadership att bjuda på erfarenheter, tankar och idéer kring framgångsrikt ledarskap i en turbulent och omvälvande tid. Du kommer givetvis ges möjlighet att möta andra deltagare för att reflektera över vad du kan ta med dig hem till din verksamhet och ditt ledarskap.

Varmt välkommen!

Foto: Magnus Glans 

Datum: Tisdag den 8 november
Tid: kl 12.00-12.55
Länk: Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare en dag före webinariet.

 

Aktuella kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstillfällen.

Administration av mina utbildningar

Ange den e-postadress som användes i anmälan så får du en länk skickad till dig. Där kan du se vilka utbildningar du är anmäld till, ladda ner utbildningsmaterial och avanmäla dig.