Arbetsgivaralliansen i Almedalen 2019

Arbetsgivaralliansen kommer som vanligt att vara på plats under Almedalsveckan 2019. Det är ett fantastiskt tillfälle för oss att mingla med er medlemmar, samt delta i era och andra aktörers olika evenemang. Vi ses väl där?

Vår närvaro under Almedalsveckan

Våra experter kommer att bevaka aktiviteter inom arbetsmarknadsområdet och finnas tillhands för samtal och frågestunder. Vi kommer själva inte att arrangera något seminarium i år, utan prioritera att närvara vid våra medlemmars evenemang.

Boka möte eller seminarium med oss

Vill du boka in ett möte eller använda någon av våra experter vid seminarium eller paneldiskussioner? Vi medverkar gärna i sammanhang som rör våra expertområden, som till exempel:

  • Arbetsgivarfrågor och arbetsrätt
  • Arbetsmiljö
  • Värdegrundsbaserat ledarskap
  • Framtidens arbetsmarknad
  • Kollektivavtal
  • Lönebildning
  • Rollen som arbetsgivare i civilsamhället – möjligheter, förutsättningar och utmaningar

Om du vill veta mer om vår medverkan eller hur du kan använda dig av våra experter, kontakta Arbetsgivaralliansens kommunikationsansvarige Ellinor Forsberg på ellinor.forsberg@arbetsgivaralliansen.se eller 08-545 912 11.

Läs mer på Almedalsveckans webbplats

Almedalen 2018

På Almedalsveckan 2018 arrangerade vi ett seminarium om hur det är att vara anställd i civilsamhället. Vi pratade bland annat om villkor, utvecklingsmöjligheter och skillnader gentemot den privata och offentliga sektorn. I samband med seminariet  släppte vi rapporten "Anställd i det svenska civilsamhället" i samarbete med KFO och Idea.

Vi bjöd också på mingel för ledare i civilsamhället där Håkan Johansson på Lunds universitet berättade om sitt forskningsprojekt "Makteliter i civilsamhället". En annan gäst vad Maria Johansson, tidigare språkrör för Miljöpartiet, som gjorde en omvärldsanalys av civilsamhällets roll i samhällsutvecklingen.

Film: Hur är det att vara anställd i civilsamhället?

Porträttbild av Ellinor Forsberg

Ellinor Forsberg

Titel
Kommunikationschef
Telefonnummer
08-545 912 11
E-postadress