Välkommen till Arbetsgivarguiden!

Nu har vi tagit fram Arbetsgivarguiden för att underlätta livet för dig som arbetsgivare. Tanken är att du som arbetsgivare ska få svar på dina frågor, när du behöver det. Våra kunniga rådgivare och jouren för rådgivning finns också där för dig om du behöver extra hjälp.

Arbetsgivarguiden guidar dig genom medarbetarens ”livscykel”. Här förklaras lagstiftningen och du får mallar, guider och checklistor att använda på vägen:

Inför anställning 
Under anställning 
Avslut anställning 

En efterlängtad nyhet är också att vi har tagit fram en mall för personalhandbok

Koll på läget ger dig försprång

Att arbeta strategiskt med Human Resource Management (HRM) är idag en självklarhet för dig som vill förbli attraktiv på arbetsmarknaden och nå framgång. Som arbetsgivare har du också ett arbetsrättsligt ansvar att ha koll på aktuella lagar och kollektivavtal, arbetsmiljö, anställningsförhållanden och mycket mer. Varje dag pågår aktivitet i din organisation och det händer saker som är mer eller mindre svåra att hantera. Hur gör jag nu? Gör jag rätt och hur påverkar det mina medarbetare?

Om du inte hittar svaren här i Arbetsgivarguiden kan du alltid kontakta våra pålästa branschrådgivare eller jouren för rådgivning.

Genom ett aktivt arbete inom ledarskap, kompetensutveckling, lön och förmåner med mera skapar du förutsättningar för en arbetsmiljö där medarbetarnas trivs och där deras utveckling och resultat leder till framgång för er.

Jag vill bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig i arbetsgivarrollen och gör dig till en attraktivare arbetsgivare.

VAD FÅR JAG SOM MEDLEM

  • Branschanpassade kollektivavtal
  • Juridiskt stöd i arbetsgivarfrågor
  • Utbildning och tillgång till nätverk
  • Snabb och personlig service
  • Försäkringar
  • Möjlighet att påverka 
  • Trygghet