Johnatan Kibebe ny rådgivare inom bransch Idrott

Vi förstärker nu vårt team inom bransch Idrott och hälsar Johnatan Kibebe välkommen som ny rådgivare på Arbetsgivaralliansen.

Johnatan har lång erfarenhet av förhandling och arbetsrättsfrågor. Närmast kommer han från Haninge kommun där han är förhandlingschef. Dessförinnan var han central förhandlare på Unionen och förhandlade bland annat kollektivavtal för branschområde Idrott.

– Det ska bli jätteroligt att börja på Arbetsgivaralliansen. Ideella och idéburna organisationer har en speciell och viktig ställning på arbetsmarknaden som jag tycker är spännande. På Unionen satt jag på andra sidan förhandlingsbordet så jag har bra koll på branschen och erfarenheter som kommer vara till stor nytta. Jag kommer också själv från en idrottsfamilj och har ett stort idrottsintresse. Jag ser fram emot att börja jobba med Arbetsgivaralliansens medlemmar, säger Johnatan.

Börjar vid årsskiftet

Johnatan börjar den 1 januari 2020 och kommer att arbeta tillsammans med Anna Dicander som rådgivare inom bransch Idrott. Love Lind som tidigare varit rådgivare inom Idrott har slutat hos oss och gått vidare mot nya utmaningar.

 

Porträttbild av Johnatan
Johnatan Kibebe börjar som rådgivare för bransch Idrott den 1 januari.