Välkommen Maria – ny rådgivare för avtalsområdet Ideella och Idéburna Organisationer

Vi på Arbetsgivaralliansen är väldigt glada över att välkomna vår nya rådgivare Maria Arrefelt. Maria har arbetat som förhandlare och förhandlingschef i drygt 20 år.

I sin roll som förhandlare har Maria jobbat med rådgivning, lokala och centrala förhandlingar, hållit utbildningar men också deltagit i kollektivavtalsförhandlingar.
Hon har sin bakgrund på den fackliga sidan och kommer senast från Ledarna där hon varit förhandlingschef.

– Att börja som förhandlare hos Arbetsgivaralliansen känns som ett steg i rätt riktning. Det är en arbetsgivarorganisation med gott rykte i branschen och spännande medlemmar.

Jag ser fram emot att få lära känna er medlemmar och vara ert stöd där behov finns, men även att arbeta med arbetsgivarfrågor och tillsammans med delegationen förhandla fram förändringar i de olika kollektivavtalen.

Att få jobba på en arbetsgivarorganisation som stöttar ideella och idéburna organisationer och där jag också får känna mig som en del av civilsamhället känns både spännande och roligt, säger Maria

Varmt välkommen Maria!

Vi ser mycket fram emot att få Maria som kollega, hon har lång erfarenhet och ett stort engagemang som både kansliet och våra medlemmar kommer få stor nytta av

Maria Liljedahl, förhandlingschef