Idrottens Ledarskapssymposium Bosön

Ny kurs i december! Årets ledarskapssymposium lyfter ämnet makt, ett ämne vi inte pratar om så ofta men som påverkar nästan allt vi gör.

Årets tema är ledarskap och makt

Huvudtalare Micael Bydén, överbefälhavare i Försvarsmakten och utsedd till årets chef 2021, pratar om sin syn på ledarskap och förändring. Emma Frans har många sett på TV senaste året. Hon är doktor i epidemiologi, har fått stora journalistpriset och blivit utsedd till årets folkbildare. Hon pratar om att skilja vetenskap från trams.

Symposiet har även en internationell utblick och ger fördjupning i teorier och verktyg för att utvecklas i ledarrollen och stärka ledarskapet.

Symposiet lyfter aktuella frågor och ny forskning inom ledarskap och organisering inom civilsamhället och särskilt inom idrotten. Målet är att stärka chefer och ledare inom civilsamhället och idrottsrörelsen för hållbar utveckling och förflyttning mot strategi 2025.

Vem är utbildningen för?

Ledarskapssymposiet riktar sig till dig i ledande position som förtroendevald, chef, verksamhetsledare eller i övrigt strategiskt ansvarig.

Tid och plats

2 december, Bosön utvecklingscentrum, Lidingö, Stockholm.

Anmälan och mer information

 

Pressbilder: Hampus Hagstedt och Niklas Nyman

Aktuella kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstillfällen.

Administration av mina utbildningar