Nu blickar vi framåt tillsammans

Sommaren är äntligen kommen, vi börjar längta ut till våra semesterparadis och smultronställen! Men innan vi checkar ut från arbetet vill vi stanna upp och tänka på vad vi har gjort hittills under året.

Arbetsgivaralliansen har fortsatt arbetet att förse civilsamhället med kompetenta och attraktiva arbetsgivare. Under våren har vi träffat många av våra medlemmar, förhandlat kollektivavtal och arrangerat utbildningar inom bland annat arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarskap. Vi har även befunnit oss på olika arenor, exempelvis LedarskapsArenan och Riksidrottsmötet. Kanske har ni även sett att vi har sjösatt en sprillans ny webbplats?

Det är fortsatt viktigt för oss att ha en djup förståelse för våra branscher och civilsamhällets särart, så att vi hela tiden kan ge våra medlemmar det stöd de behöver – vare sig detta är en ny utbildning, blankett eller förändringar i kollektivavtalen. Vi vill förbli en renodlad arbetsgivarorganisation och stötta våra medlemmar genom täta samarbeten med olika bransch- och intresseorganisationer.

Självklart är vi stolta över vårt arbete, men vi är ännu stoltare över de som är organiserade hos oss i dag. I våra medlemmar ser vi en strävan att förbättra både världen och sig själva, oavsett om det gäller att rädda liv, få fler att värna om miljön eller att svensk idrott ska bli världens bästa. Tillsammans fortsätter vi att förbättra civilsamhället.