Tack till er som medverkade på lunchwebinariet

Roligt att responsen efter gårdagens lunchwebinar som vi sände i samarbete med Gaia Leadership har varit så positiv! Micael Mathsson från Gaia inledde med en kortare föreläsning om vad du som ledare behöver ha med dig för att lyckas utveckla din verksamhet efter pandemin och hur du hittar en bra struktur för en driva en verksamhet där medarbetare trivs, utvecklas och arbetar mot samma mål. Efter föreläsningen delades deltagarna in i mindre grupper för att utbyta erfarenheter sinsemellan.

”Det är berikande att mötas mellan olika branscher. Föreläsningen igår var bra, men samtalen gav lika mycket. Det är också positivt att det är gratis då vi som ideella organisation ofta uppfattar utbildningar och kurser som dyra”

Henrik Åström, Pastor/Föreståndare, Pingstkyrkan Lund

”Det som jag tyckte var intressant var att föreläsaren gav en tydlig riktning för vad vi behöver tänka på som ledare för att leda i förändring. Att se varje människa som en ledare gav en extra dimension inte minst inom den verksamhet jag arbetar. För att leda andra behöver man kunna leda sig själv”

David Holmberg, HR- chef, Skåne Stadsmission

Vi ser fram emot att hälsa våra medlemmar välkomna till ett nytt lunchseminarium redan i december, som även det sker i samarbete med Gaia Leadership. Håll utkik i nästa nyhetsbrev för mer information!