Toppledarprogram för högre chefer

Är du redo att höja nivån på ditt ledarskap och verksamhetens framgång? Välkommen till ett toppledarprogram speciellt framtaget för högre chefer hos Arbetsgivaralliansens medlemmar. Det här är ett program för dig som vill förbättra ditt ledarskap för att uppnå hållbara resultat genom att skapa nya möjligheter för både din egen och din verksamhets framgång.

Att leda i komplexitet

Att leda i en komplex och föränderlig tid är en av nutidens stora ledarutmaningar. Behovet av nya sätt att tänka och agera för att möta framtidens krav blir allt tydligare. I programmet får du möta erfarna handledare, inspirerande gästföreläsare och likasinnade ledare med en passion för att utveckla ledarskapet.

Toppledarprogrammet

Toppledarprogrammet är för dig som vill skapa hållbara verksamhetsresultat och som ser att det gärna sker genom att integrera verksamheten med människan. Det här programmet passar dig som vill:

  • göra en resa i dig själv och tillsammans med andra kvalificerade ledare på högsta nivå,
  • vara med om att utveckla och förnya ledarskapet inom civilsamhället,
  • hitta vägar för att utveckla hållbara verksamheter som kan möta vår transformativa tid – utan att tappa fokus på den egna riktningen,
  • se betydelsen av det stora engagemang som finns hos de flesta medarbetarna och se att dessa drivkrafter samspelar med helhetens mål,
  • söka kunskap om ett ledarskap som tar sin utgångspunkt i den absolut senaste forskningen.

Syftet med programmet är att öka verkningsgraden på ditt ledarskap, för mer hållbara resultat, genom att skapa nya förutsättningar för din egen och din verksamhets framgång.

Anmälan

Här anmäler du dig till kursen. 

Detaljer
Kursnamn
Toppledarprogram för högre chefer
Datum
18 september - 16 maj 2025
Status
Kurs
Kostnad
62500 kr (inkl. moms)
Målgrupp
För högre chefer i ideella och idéburna organisationer.
Syfte
Vi ser att du har erfarenhet av personalansvar och vana av att leda dig själv och andra.
Kursnummer
E001/24

Logga in

Skapa konto Glömt lösenord