Webinar – Arbetsgivaralliansen och TRS rustar dig inför uppsägningar på grund av arbetsbrist

Välkommen till Trygghetsrådet TRS och Arbetsgivaralliansens gemensamma webinar om uppsägningar på grund av arbetsbrist. Webinariet ger dig den vägledning och kunskap du behöver för att effektivt navigera genom utmaningar i din roll som arbetsgivare.

Arbetsgivaralliansen och Trygghetsrådet TRS bjuder in till ett webinar där vi tillsammans ger dig en grundlig förståelse för de arbetsrättsliga aspekterna vid uppsägningar på grund av arbetsbrist. Vi ger dig även verktyg för hur du kan skapa trygghet i en utmanande situation som en uppsägning kan skapa.

Du får vägledning genom processen, rätt verktyg för att skapa konstruktiva samtal och lösa svårigheter på ett professionellt sätt samt en klar förståelse för vad som gäller enligt lag och avtal.  Allt detta säkerställer att du är väl förberedd för det som ett uppsägningssamtal kan innebära.

Vi belyser din roll som ledare under omställningsprocessen. Vi kommer att erbjuda vägledning om hur du formulerar och levererar budskap samt ge praktiska tips för att förbereda och hantera utmanande samtal. Syftet är att främja trygghet och stabilitet i utmanande tider, både för dig som leder förändringen och för din organisation.

Samtalsledare

Maria Liljedahl, förhandlingschef Arbetsgivaralliansen
Monica Held, rådgivare Trygghetsrådet TRS

Tid

Den 3 oktober kl 09:30-11:00.

Anmälan

Webinariet sker digitalt för Arbetsgivaralliansens medlemmar.

Anmäl dig här

 

 

Aktuella kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstillfällen.

Administration av mina utbildningar